„Žodelis „AČIŪ””

Šių metų sausio 4-29 dienomis vyko Respublikinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų kūrybinių darbų nuotraukų paroda ,,Žodelis “AČIŪ””, skirta Tarptautinei „AČIŪ“ dienai. Pernai renginį ir parodą, skirtą Ačiū dienai paminėti, organizavome savo įstaigoje, tad šiemet nusprendėme šia idėja pasidalinti su visomis Lietuvos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigomis. Parodos tikslas – mokyti žodelio „ačiū“ reikšmės. AČIŪ – mandagiausias žodis bet kokia pasaulio kalba. Dėkingumas, tai santykį stiprinanti emocija, kuri skatina suprasti kaip mus vertina ir priima kiti žmonės. Kiekvienas iš mūsų turime už ką padėkoti.

Džiaugiamės kūrybinių darbų gausa, jų gavome virš 300. O iš dalyvių sulaukėme padėkų už puikią iniciatyvą organizuojant kūrybinių darbelių fotografijų parodą.

Ši iniciatyva mus pačius paskatino dažniau ištarti „ačiū“ vaikams, tėveliams, kolegoms ar artimiesiems, ir pastebėjome, kad dėkingumas grįžta, pripildydamas ir įkvėpdamas naujoms kūrybinėms idėjoms. Tikimės, kad ir Jūs atrasite, kaip gera sakyti „ačiū“.

Karmėlavos lopšelio-darželio ,,Žilvitis’’ specialistės

Skip to content