Maitinimas

 

VALGIARAŠČIAI

I –OS SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

(Šią savaitę visi patiekalai tausojantys. T.y. Virti, virti garuose, troškinti arba kepti konvekcinėje krosnyje.)

 

Pirmadienis

Antradienis

Trečiadienis

Ketvirtadienis

Penktadienis

Pusryčiai

Virti kiaušiniai su majonezo - jogurto padažu, žaliaisiais žirneliais ir pomidoru

Arbata su pienu ir cukrumi

 Duona su sviestu

Ryžių košė su sviestu ir uogiene

Batonas su sviestu ir varškės sūriu

Kakava su pienu ir cukrumi

Jogurtas

 

 

Avižinių kruopų košė su uogiene  

Arbata su citrina

Varškės sūrelis

Tiršta grikių košė su sviestu

Kakava su pienu

Jogurtas

Manų košė su cinamonu

Batonas su lydytu sūriu

Kakava su pienu ir cukrumi

Pietūs

Perlinių kruopų sriuba

Keptas vištienos apkepas

Virti ryžiai

Morkų salotos

Ruginė duona

Bananas

Persikų sultys

Barščiai su pupelėmis Jautienos befstrogenas

Virtos bulvės

Marinuotas agurkas

Razinų ir obuolių kompotas

Obuolys

Ruginė duona

Trinta žirnių sriuba su skrebučiais

Troškintas kiaulienos vyniotinis su morkų įdaru

Bulvių košė

Kopūstų salotos su morkomis ir aliejumi

Obuolys

Džiovintų vaisių kompotas

Kopūstų sriuba su bulvėmis

Virti kalakutienos kukuliukai

Virti ryžiai

Salotų lapelių, ridikėlių ir agurkų salotos su grietine

Daržovių padažas

Ruginė duona

Bananas

Šaldytų uogų kompotas

Ryžių - pomidorų sriuba

Žuvies kepsniukas

Burokėlių –obuolių salotos

Bulvių košė

Ruginė duona

Apelsinų sulčių gėrimas

Obuolys

Vakarienė

 

 

 

Dešrelės su pomidorų padažu

Daržovių salotos

 

Virti varškėčiai su sviesto – grietinės padažu

Pieniška ryžių sriuba

Batonas su fermentiniu sūriu

Virtų bulvių apkepas su sviesto-grietinės padažu

Kefyras

Pieniška miltinių kukulaičių sriuba

Bandelė

 

 

 II  SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

(Šią savaitę visi patiekalai tausojantys. T.y. Virti, virti garuose, troškinti arba kepti konvekcinėje krosnyje)

 

Pirmadienis

Antradienis

Trečiadienis

Ketvirtadienis

Penktadienis

Pusryčiai

Tiršta penkių javų košė su sviestu

Varškės sūrelis

Vaisinė arbata su cukrumi

Tiršta ryžių košė su uogiene

Batonas su sviestu ir fermentiniu sūriu

Arbata su cukrumi

Makaronai su sūriu

Duona su sviestu ir virta dešra

Arbata su citrina

Varškės sūrelis

Manų košė su sviestu

Uogienė

Obuolys

Kmynų arbata

Kvietinių kruopų košė su sviesto -grietinės padažu

Batonas su sviestu ir virta dešra

Vaisinė arbata

Pietūs

Pieniška daržovių sriuba

Ryžių-mėsos plovas

Batonas

Obuolys

Obuolių sulčių ir kmynų gėrimas

Trinta daržovių sriuba su skrebučiais

Virti jautienos kukuliukai

Virtos bulvės

Troškinti burokėliai

Rausvasis padažas

Bananas

Obuolių kompotas

Pupelių sriuba

Troškintas kiaulienos maltinukas

Virtos perlinės kruopos

Pekino-agurkų salotos

Rausvasis padažas

Ruginė duona

Kriaušė

Obuolių sulčių ir kmynų gėrimas

Bulvių sriuba su miežinėmis kruopomis

Keptas vištienos maltinukas

Bulvių košė

Morkų - obuolių salotos

Daržovių padažas

Ruginė duona

Razinų kompotas

Raugintų kopūstų sriuba su bulvėmis

Keptas žuvies apkepas

Virtos bulvės

Morkų padažas

Burokėlių salotos

Džiovintų vaisių kompotas

Obuolys

Ruginė duona

Vakarienė

Varškės apkepas su uogiene

Vaisinė arbata be cukraus

Grikių kruopų  košė su morkomis ir svogūnais

Pienas

Virtų bulvių apkepas su sviesto-grietinės padažu

Kefyras

Omletas su sūriu ir pomidoru

Duona

Arbata su pienu

Pieniška makaronų sriuba

Bandelė

 

III- IOS  SAVAITĖS VALGIARAŠTIS

(Šią savaitę visi patiekalai, išskyrus sklindžius, yra tausojantys. T.y. Virti, virti garuose, troškinti arba kepti konvekcinėje krosnyje.)

 

Pirmadienis

Antradienis

Trečiadienis

Ketvirtadienis

Penktadienis

Pusryčiai

Tiršta pusryčių košė su uogomis

Bandelė

Arbata su citrina

Virti makaronai su dešra, daržovių -grietinėlės padažu

Arbata su pienu ir cukrumi

Omletas su virta dešra, žaliaisias žirneliais ir pomidoru

Batonas su sviestu

Arbata su citrina

 

Miežinių kruopų košė su sviestu

Batonas su uogiene

Kakava su pienu

 

Manų košė su cinamonu ir sviestu

Riestainis

Arbata su cukrumi

 

Pietūs

Kopūstų sriuba su bulvėmis

Vištienois troškinys su morkomis ir žaliaisiais žirneliais

Virti ryžiai

Morkų – obuolių salotos

Ruginė duona

Obuolys

Obuolių sultys

Perlinių kruopų-žirnių sriuba

Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Sviesto – grietinės padažas

Duona

Kriaušė

Obuolių kompotas

Trinta morkų sriuba su skrebučiais

Bulvių plokštainis su vištiena

Sviesto –grietinės padažas

Kriaušės

Obuolių sulčių – kmynų gėrimas

Barščiai su bulvėmis ir grietine

Balandėliai su jautiena ir kiauliena

Rausvasis padažas

Virtos bulvės

Pomidoras

Kriaušė

Sulčių gėrimas

Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis

Kepta žuvis

Virti ryžiai

Burokėlių –žirnelių salotos

Duona

Bananas

Sultys

Vakarienė

Grikių kruopų košė su morkomis ir svogūnais

Sviesto – grietinės padažas

Kakava su pienu

Skryliai su sviesto – grietinės padažu

Pienas

Pieniška perlinių kruopų sriuba

Batonas su lydytu sūriu

Sklindžiai su saldžiu grietinės padažu

Kakava su pienu

Trinta varškė

Uogienė

Batonas

Arbata su cukrumi